You, the petitioner
Ouderschapscoalitie 2

Geef het gezin van de 21e eeuw een juridische basis

3,665 signatures

Ieder kind heeft er belang bij dat zijn juridische positie zoveel als mogelijk vanaf zijn geboorte is geregeld. De vele verschillende gezinssituaties die vandaag de dag in Nederland voorkomen, maken het nodig dat wetgeving en beleid op het terrein van ouderschap en gezag worden aangepast. #ennuvooruit

Petition

We

OuderschapsCoalitie, wens-ouders, bonusouders, toekomstig ouders & ondersteuners van dit initiatief

 

observe

  • Dat de vier formerende partijen de kwestie meerouderschap opnieuw willen onderzoeken terwijl het al 2,5 jaar lang is onderzocht door de Staatscommissie Herijking Ouderschap.

  • Zij concludeerde in december 2016 unaniem dat meerouderschap en meeroudergezag in het belang van het kind zijn en in Nederland moeten worden ingevoerd.

 

and request

De formerende partijen, met daarbij de VVD & D66 in het bijzonder, om deze kabinetsperiode al tot een goede meerouderschapsregeling te komen en werk te maken van de aanbevelingen gedaan door de Staatscommissie Herijking Ouderschap.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
(in)formateur 
Petition desk:
Closing date:
2017-09-30 
Lead petitioner:
OuderschapsCoalitie 
Organisation:
OuderschapsCoalitie 
Website:

History

Signatures

Updates

Bedankt voor uw steun!

In enkele dagen hebben we ruim 2400 handtekening verzameld, TOP! De petitie heeft al resultaat opgeleverd, vanuit veel partijen hebben we reacties gekregen en sommige kamerleden hebben zelfs publiekelijk hun steun uitgesproken. Vanuit de formerende partijen blijft het echter nog stil en juist die partijen moeten weten; de juridische positie van het gezin van de 21ste eeuw moet nĂș geregeld worden.

+Read more...

Samen met jou gaan we door met onze actie om de VVD, D66, CDA & ChristenUnie te overtuigen.

OuderschapsCoalitie protest Picknick 27 augustus 12:00 te Den haag Om de aandacht te krijgen van de onderhandelende partijen organiseren wij zondag een Protest Picknick op Het Plein in Den Haag. Wij zorgen voor een spandoek en stoepkrijt voor de kinderen, nemen jullie je goedgevulde picknickmand en een kleedje mee? Laat weten dat je komt via het Facebook Event: (klik hier). Fysiek protesteren gebeurt steeds minder, waardoor juist de aanwezigheid van jullie allemaal enorm belangrijk is om een helder signaal af te geven; wij zijn het hier niet mee eens en zijn bereid op te komen voor onze mening!

Verder verspreiden van de petitie via Social Media Om de petitie verder onder de aandacht van heel Nederland te brengen hebben we uw netwerk nodig. Als het iedereen lukt om 1 iemand extra te laten tekenen dan zitten we al op de 4000 steunbetuigingen! Helpen kan onder andere door de petitie te delen op Social Media;

De petitie delen via Twitter

De petitie delen via Facebook

Wil je ons op een andere manier helpen? Laat het ons weten via OuderschapsCoalitie@gmail.com

Met vriendelijke groet,

Chris Reijers

Namens de OuderschapsCoalitie

Telefoon: 06-50242596

E-mail: ouderschapscoalitie@gmail.com

2017-08-26